Rohkema info nägemiseks:

DATATEC INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1365; jälgijaid - 295. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DATATEC INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

DATATEC INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 1365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 295 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 majandusaasta aruandes on rida-realt konsolideeritud Datatec International OÜ (konsolideeriva üksuse) ja tema tütarettevõtte Woodyscovery OÜ finantsnäitajad.

OÜ Datatec International põhiliseks äritegevuseks aruandeaastal oli kinnisvara väljaüürimine ja investeerimisega seotud tegevus. Nende valdkondade äritegevusega jätkab ettevõte ka edaspidi. 2021. aastal emaettevõte Datatec International OÜ ostis välja

Woodyscovery OÜ osanikelt 100% firma osakutest.

Ülevaade majandusaasta olulistest sündmustest 2022. aastal müüs emaettevõte Datatec International OÜ osa oma kinnisvarast.

Tütarettevõtte Woodyscovery OÜ põhitegevuseks on rahvusvaheliste logistikateenuste, sealhulgas tolliladustamise, transpordi ja tollivormistuse teenuste osutamine.

Üldine majanduskeskkonna ebastabiilsus on mõjutanud ettevõtte tegevust läbi suurenenud transpordi-, energia- ja tööjõu kulude. Peamiseks riskiteguriks on pidevalt muutuv geopoliitiline olukord nii Eestis kui ka mujal maailmas.

Aruandeaastal jätkus müügitulu kasvule suunatud tegevus. Sõlmiti uusi tarne- ja ostu-müügi lepinguid, aktiivselt tegeleti kliendibaasi laiendamisega. Erilist tähelepanu pöörati ettevõtte poolt osutatavate teenuste hinnakirja kaasajastamisele vastamaks muutunud turusituatsioonile.

2022. aastal kukkus liiklus taas COVID-19 alguse tasemele. Venemaa-vastaste piirangute mõju veoliiklusele ja nende kestust on keeruline hinnata ning seetõttu on raske prognoosida, mida tulevik toob.

Tulud, kulud ja kasum 2022.a. moodustas Kontserni müügitulu 7 237 340 eurot, kust 57 % moodustas akende ja muid ehitustoodete hulgimüük, 11% - mängude ja mänguasjade hulgimüük, 18% - veoste ekspedeerimine ja 14%- teisi teenuste osutamine. 2022 aastal eksport oli 61% ja müük

Eestis 38,0%. Kontserni müügitulu kasvas 3 korda võrra võrreldes 2021 aastaga ja kasum moodustas 294 tuh. eurot.

Õigeaegsed läbirääkimised tarnijate, üürileandjate ja töötajatega aitasid vähendada püsikulusid. Läbimõeldud müügiosakonna tegevus hoolitses selle eest, et olulised kliendid ei kaoks ja rahavood püsiksid vajalikul tasemel.

Kontsernil ei ole ametlikku dividendipoliitikat. Dividendide jaotamist otsustatakse siis kui

Kontsern on saavutanud tugeva finantspositsiooni, arvestades samaaegselt osanike kasvuambitsioone ja kasumieraldise tegemise soovi. 2022. aastal maksis dividende summas 1 200 000 eurot. Osanikele välja makstud dividendide tulumaksukulu moodustas 287 483 eurot.

Kontserni äritegevuses ei esine märgatavat hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust.

Juhtkonnas ei ole kahtlust, et Kontsern on võimeline jätkata jätkuvalt tegutseva ettevõttena ning normaalse äritegevuse käigus realiseerima oma varasid ja täitma oma kohustusi. Juhtkond on valmis majandusraskuste korral Kontserni viivitamatult finantsiliselt toetama ja tegema lisainvesteeringuid osaühingu majandustegevuse jätkuvuse tagamiseks.

Investeeringud majandusaastal

DATATEC INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.